Beginnerscursus

Een beginnerscursus duurt 10 lessen. Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met fundamentele oefeningen van Tai Chi zoals de taoïstische gezondheidsoefeningen, staande qigong, en meditatie.

Tijdens de beginnerscursus leer je de eerste bewegingen van de Tai Chi vorm, tot en met 'de zweep'. Daarnaast leer je een aantal gezondheidsoefeningen en zelfmassage die je voorbereiden op de vorm en je lichaam wakker, maar tegelijkertijd ook ontspannen maken.

Gedurende de lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat wel werkt en wat niet werkt. Het is niet alleen theorie, het is vooral zelf doen en ervaren.


Proefles: ma 22 september 21.15 - 22.30 uur of vr 26 september 10.45 - 12.00 uur
Beginnerscursus: maandagavond 21.15 - 22.30 uur is gestart, je kan nog 22 september als proefles meedoen en/of instromen in deze cursus, vrijdagochtend 10.45 - 12.00 uur begint 26 september, je kan nog de eerste les als proefles meedoen en/of instromen.
(Beginnerscursussen starten bij voldoende inschrijving)

Geef je van te voren op via deze website (Inschrijven)

Beginnerscursus
In september vrijdagochtend of maandagavond laat.
Inschrijven