Tai Chi Chuan

De Originele Yang-stijl

ITCCA Nijmegen

Op deze site vind je informatie over onze School voor Tai Chi Chuan in Nijmegen en de lessen die er gegeven worden. ITCCA School Jan Willem Bot is onderdeel van de International Tai Chi Chuan Association (ITCCA) en doceert de originele Yang-stijl.

Bij onze School voor Tai Chi Chuan in Nijmegen wordt les gegeven in de originele Yang-stijl. Regelmatig worden proeflessen georganiseerd voor geïnteresseerden. Dit is een mooie mogelijkheid om kennis te maken met Tai Chi Chuan en de manier waarop binnen de ITCCA wordt onderwezen.

De lessen worden gegeven in de Sporthal van het Dominicus College in Nijmegen. Hier is ook de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te trainen.

Meerdere keren per jaar kunnen de leerlingen aan de Nijmeegse school deelnemen aan speciale lesweekenden (bijvoorbeeld de zwaardvorm) die door ITCCA Nederland worden georganiseerd voor alle leden.

Daarnaast geeft Martin Klett, de vertegenwoordiger van meester Chu in Nederland, met regelmaat gastlessen aan de Nijmeegse groepen.

En uiteraard kunnen alle leden zich inschrijven voor de cursussen van meester Chu, die jaarlijks rond Pasen de school in Amsterdam bezoekt. Dit is echt een uitgelezen kans voor alle leden om boven haar/zijn eigen niveau uitgetild te worden!

Aanvullend op dit brede lesaanbod verzorgt ITCCA Nijmegen de lessen in Qigong en Tai Chi Chuan op het Radboud Sportcentrum.

LESJAAR 2017/2018

OPEN LESSEN O.A. IN HET GOFFERTPARK

Houdt dit blok in de gaten voor de aankondiging van gratis open lessen en demonstraties!

VANAF 12 EN 16 september 2017

BEGINNERSCURSUSSEN

Er zijn weer beginnerscursussen op dinsdagavond om 20:00 uur en op zaterdagochtend om 10:30 uur. Zin om te proberen of tai chi jou iets te brengen heeft? Instromen is nog mogelijk. Doe mee en neem de eerste les vrijblijvend als proefles!