Tai Chi Chuan

De Originele Yang-stijl

ITCCA Tiel

De ITCCA School voor Tai Chi Chuan van Alisa Simon is onderdeel van de ITCCA (International Tai Chi Chuan Association) en doceert de originele Yang stijl. Regelmatig worden er gratis proeflessen gegeven. Deze proeflessen bieden een kennismaking met Tai Chi Chuan en geven een beeld van de manier waarop les word gegeven in de school.

Aansluitend kunt u deelnemen aan de beginnerscursus, deze omvat 10 lessen van 75 minuten en de mogelijkheid om naar oefenlessen te gaan. Naast deze lessen is het voor gevorderden ook mogelijk om deel te nemen aan speciale cursussen bijvoorbeeld pushing hands of de zwaardvorm. De lessen worden gegeven in een studio in Tiel, een zeer prettige lichte ruimte in een sfeervol pand.

_mdv5453alisa-df3a9b7fc8e47f1a4febd55f468f5795

proefles

Maandag 14 van 18.45 tot 19.45 uur.

Inschrijven
logo_black-2e53dd9299fb7228ff7731cfb17d19d2

Meester Chu King-hung is een leraar met een missie: het lesgeven van de innerlijke principes van Tai Chi Chuan in Europa.

Als laatste van drie meesterleerlingen van grootmeester Yang Shou-chung voelt hij een bijzondere verplichting om de diepe kennis van de Yang familie in leven te houden.

Een groot deel van zijn leven heeft hij daarom toegewijd aan het leiden en uitbreiden van de International Tai Chi Chuan Association. Als hoofdinstructeur bepaalt meester Chu de leerlijn van de ITCCA. Alle leraren doorlopen dit curriculum door jaarlijks examen bij hem te doen. Alleen daardoor verkrijgen de leraren zijn toestemming om les te geven.

Over de jaren heen wordt zo het lesmateriaal zoals de Tai Chi-vorm, de 6 innerlijke principes, het testen van de qi verdiept en een persoonlijke relatie tussen Meester Chu en de leerling opgebouwd. Meester Chu word door de grotere ITCCA scholen in Europa jaarlijks uitgenodigd om meerdaagse workshops in hun eigen stad of in een vakantieoord te geven.