Woensdagochtend 11:00 uur

Op woensdagochtend 11:00 uur kun je instromen bij de Tai Chi les. Het niveau is het eerste deel van de Tai Chi - vorm leren.
In plaats van de Beginnerscursus (zie informatie hieronder) van 10 lessen, boek je 6 lessen voor € 75,--. Hoe en wat je leert is hetzelfde als bij de Beginnerscursus.
Wil je daarna doorgaan dan betaal je de maandelijkse contributie en lidmaatschap Itcca.

Beginnerscursus
Een beginnerscursus omvat 10 lessen van 75 minuten en de mogelijkheid van oefenlessen.
Het kost € 135,-- (inclusief € 5,- lidmaatschap Itcca).

Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met gerelateerde oefeningen van Tai Chi zoals de taoistische gezondheidsoefeningen, staande qigong en meditatie.

Gedurende alle lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat het verschil is tussen sterk zijn vanuit spierkracht en sterk zijn vanuit een ontspannen en open houding. Het is vooral zelf beleven en ervaren.

De eerstvolgende beginnerscursus is nog niet bekend, zou gauw we deze gepland hebben komt het op de website en Facebook.

Oefenlessen
Vanaf het moment dat je begint nodigen we je uit om mee te doen met de oefenlessen, deze gelden voor iedereen. Oefenlessen zijn op dinsdag & donderdag van 18 tot 19 uur en op zondag van 10 tot 11:30 uur.

Start beginnerscursus

Nieuwe data nog niet bekend, vul het formulier in als je op de hoogte wilt blijven inschrijven

Woensdagochtend 11:00 uur