☯️ SCHOOL VOOR TAI CHI CHUAN - UTRECHT ☯️

We nodigen je van harte uit op onze Speciale Tai Chi Zondag: 25 juni van 10:00 tot 12:00 uur!!

Beste Tai Chi’er,

Op zondag 25 juni verzorgen Rob, Danny en ik, in plaats van de gebruikelijke oefenles, een speciale les die 2 uur duurt en zal bestaan uit:

Ji Gong (25 minuten)

Taoistsche gezondheidsoefeningen gericht op ademhaling (± uur)

Taoistische zelfmassage op het kussen (25 minuten)

Deze Speciale Tai Chi Les heeft wat toelichting nodig.
Reden van deze speciale zondag is de aankomende verjaardag van Andreas Heyden en het jubileum van zijn School voor Tai Chi Chuan, ITCCA in Keulen. Andreas wordt 60 en zijn School bestaat 30 jaar!

Andreas is een inspiratie voor veel ITCCA docenten in Nederland en directe leraar van Martin Klett, ITCCA Amsterdam - onze directe leraar.
Hij, Andreas, hecht sterk aan het bijzondere gegeven dat ITCCA als school door geheel Europa met elkaar verbonden is én heeft door zijn persoonlijke toewijding aan Meester Chu King Hung en aan Tai Chi Chuan, aan zijn leerlingen en leraren deze betrokkenheid doorgegeven. Al 30 jaar deelt hij bijna dagelijks zijn kennis, ervaring en beleving van Tai Chi; zodat wij deze kunnen doorgeven aan jullie.

Wij - Robby, Danny en ik - volgen ons jaarlijks examen bij Meester Chu King Hung en lerarenweekeinden bij Andreas en bij Martin. Zo is onze leerlijn en komt onze Tai Chi curriculum tot stand.

Wij - leraren en ITCCA Scholen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland - willen hem een bijzonder cadeau aanbieden. Een pelgrimsreis langs een x-aantal kloosters in Japan. Een lang gewilde wens van Andreas.
Naast persoonlijke giften zullen diverse scholen een ‘benefit’ les aanbieden waarbij het bedrag in het geheel ten goede komt aan dit cadeau.

Wij doen dit - in deze vorm - op zondag 25 juni.
Er is gekozen voor een benefitles, door meer dan 20 scholen, om aan Andreas de verbondenheid te laten zien, om hem juist op deze bijzondere manier te bedanken. De diverse Scholen zullen van de les een foto maken en met een bijbehorende kaart krijgt het cadeau een vorm waarin het op 25 augustus - op zijn verjaardag - aangeboden wordt. We realiseren ons dat lang niet iedereen binnen de school Andreas kent en dit wellicht zelfs de eerste keer is dat zijn naam bewust gelezen wordt. Een richtlijn voor een eigen bijdrage voor deze benefit-les is € 5,—, uiteraard mag dit ook meer zijn :-)

Deze zondag is ook een mooie gelegenheid voor alle leerlingen die niet eerder hebben deelgenomen aan een ‘workshop’ of ‘cursus’, om eens op een makkelijke toegankelijke manier te ervaren - beleven hoe het is om 2 uur te Tai Chi’en. In Utrecht organiseren we - steeds vaker - workshops en cursussen waar je aan kunt deelnemen.

Het programma voor deze zondag 25 juni, is zo gemaakt dat het voor iedereen bij te wonen is, of je nu 10 jaar Tai Chi doet of net de beginnerscursus hebt afgerond.

Je hoeft je nergens aan te melden hiervoor; we hopen op een volle opkomst!

Happy Chi,

Rob, Danny en Nanda