benefiet_linda_02-1c8bf53c9128eae693b97a19078f7ddf

Zaterdag 19 januari Amstelveen

Benefiet Workshop Fighting Form

14.00 - 16.00 uur

Voor iedereen die de vorm kent.

Fighting Form is een snelle partneroefening die gebruik maakt van de bewegingen uit de tai chi vorm. Tijdens deze workshop zullen we de bewegingen gebruiken uit deel 1. Afhankelijk van het niveau van de leerlingen die zich voor deze benefiet workshop inschrijven zullen we de fighting form leren en oefenen, maximaal tot bewegingen 1 t/m 37 (deel 1).

Shiva Yogacenter stelt de zaal gratis ter beschikking voor deze workshop.

Linda is een nicht van Victor. Zij heeft een agressieve vorm van MS. Behandelingen in Nederland slaan niet aan en haar enige kans op verbetering is een stamcel therapie in het buitenland. Dit wordt niet vergoed door de verzekering. Met vrienden en familie proberen we het geld dat nodig is voor haar behandeling bij elkaar te brengen. Lees meer over linda en deze actie op lindawilleven.com

Voor een workshop van 2 uur reken ik normaal gesproken €20.00. Betaling van het lesgeld van €20.00 of meer kan alleen contant tijdens de cursus in de donatiebus. Op deze wijze ontvang ik geen geld en hoef ik geen btw in te houden. Alle betalingen voor deze workshop gaan volledig naar de Stichting Linda Wil Leven.

Programma:

Fighting Form
maximaal 1 t/m 37

Kosten:

€ 20,- of meer

Locatie:

ITCCA Amstelveen
adres en route

Deadline inschrijving

14 januari inschrijven