Yin-Yang Youth

'Chi'. Hoe kom je er aan? Hoe werkt 't? Hoe activeer je 't?! En waarom zóu je?
'Je chi voor je laten werken' is een uitgesproken Tai Chi-ding. Mijn terrein! Hoezo wil ik dan juist met 15-18 jarigen een project bouwen?

Omdat zíj hun huidige samenleving bewust en zuiver waarnemen en begaan zijn met de samenleving van hun toekomst terwijl hun inbreng te zelden gehoor vindt bij de beslissers van nu... Maar waar ligt dan de link naar Tai Chi?

Het beoefenen van Tai Chi Chuan - bewegen volgens de principes van Yin en Yang - uit zich in bruikbare voordelen: het maakt je ademhaling diep, verhoogt je concentratievermogen, helpt je met focussen, brengt je fysiek tot rust en maakt je mentaal helder. Je verschijning wordt gracieus, krachtig en energiek. Je begrijpt wanneer je meebuigt en wanneer je terugveert.

Weten dat er zó iets sterks in je verstopt zit én hoe je dat inzet, maakt je tot iemand waar men - qua verschijning en qua standpunten - niet omheen wil! Ik meen dat het voor 15-18 jarigen hét moment is om je zodanig voor te bereiden dat je alles wat er op je af komt als een sterk mens tegemoet kunt treden.

Ben jij zo'n exemplaar? Doe je mee? Meld je hieronder vrijblijvend aan: