Corona en Retraite

De Tai Chi retraite kan plaatsvinden, iets dat Bedepuszta namelijk volop heeft is ruimte. De 1,5 meter samenleving valt hier niet op, zo vrij kun je je bewegen. Hieronder staat beschreven hoe het zal zijn, kijkende naar de huidige adviezen.

Tai Chi’en doen we buiten in de omliggende natuur. Bij slecht weer is er een groot palviljoen (200m2) waar we vrij (1,5 m) kunnen bewegen.
Overnachten je kunt een 1 pers.kamer boeken of een 2-pers.kamer delen. Elke kamer heeft eigen sanitair. Daarnaast zijn er ook huizen te huur mocht dit je voorkeur hebben, als je bv langer wilt blijven.
Eten, in het palviljoen staan grote picknick-tafels zodat je evengoed tafelgezelschap hebt met de nodige afstand. Daarnaast zijn er rondom de buitenkeuken en de Yonder-bar tafeltjes. Ontbijt en lunch is een buiten-buffet en avondeten wordt -als altijd - uitgeserveerd bij de buitenkeuken.

Corona en Hongarije. Hongarije is vrij snel in 'lock down' gegaan. Het aantal besmettingen is hierdoor laag, beneden de 5.000. De grenzen zijn weer open.

We willen voor iedereen, inclusief onszelf een veilige omgeving bieden waarin we genieten van de Tai Chi, de rust en de vrijheid om te bewegen. Het is hier mogelijk zonder dat het onnatuurlijk aanvoelt.

Wil je komen maar twijfel je door de onzekerheid over de ontwikkeling van Corona? We hanteren een Corona-voorbehoud: als het niet haalbaar is vervalt, zonder enige verplichting, je boeking.

Heb je nog vragen, mail, app, bel me gerust.

Belangrijk is om niet te lang te wachten met je aanmelding, als er 10 deelnemers zijn is er groen licht en kun je je vlieg- of treinreis boeken.