clingendael-boomgaard-cc73164f69c4bacd5a145da1d36fc0f6

Nieuwsbrief zomer

Beste leerlingen,

Voor je staat de nieuwsbrief met informatie over de zomer.

zomervakantie
Van maandag 18 juli tot en met vrijdag 12 augustus is de school gesloten. De oefenlessen op zondag gaan wel door.

Lessen buiten
Bij mooi weer zijn de lessen drie weken voor en na de zomervakantie buiten in de boomgaard van Clingendael. Ik stuur steeds begin van de week een appje, dus houd deze in de gaten. Zie hierboven voor de locatie. Je kunt ook tien minuten van tevoren bij de hoofdingang aan de Wassenaarseweg zijn; dan lopen we samen. De tijden zijn aangepast als de lessen buiten zijn: de vroege les is van 19.00 - 20.15 uur en de late les van 20.15 - 21.30 uur.

Proefles
Op woensdag 14 september om 20.45 uur is er een proefles. Mocht je nog iemand weten die het leuk vindt om langs te komen, geef deze info dan alsjeblieft door. Inschrijving graag via de website.

Floriade
Dit jaar is mijn vriend en collega Rui Bandeira van ITCCA Almere betrokken bij de Floriade. Er zal gedurende de lente en zomer een aantal demonstraties plaatsvinden. Leerlingen van de ITCCA wordt gevraagd om hieraan mee te doen en zo Tai Chi in het licht te brengen. Waarschijnlijk krijgen de deelnemers een gratis toegangskaartje. Meer info is te vinden op de website.

Rest mij nog jullie een heerlijke zomer te wensen!

Hartelijke groet, Bas