tai chi chuan voor bedrijven

Omdat ons leven snel gaat; onze maatschappij snel verandert. Omdat het verdraaid lastig is om aan de steeds hogere verwachtingen te voldoen, je te blijven onderscheiden, op een positieve manier de aandacht op je te vestigen. Het lijkt steeds moeilijker om in die snelheid je draai te vinden, bij jezelf te blijven en ook nog de harmonie met je omgeving te bewaren.

De waan van de dag schaadt de bodem onder onze vitaliteit: rust, regelmaat, hygiène, voeding, beweging, verbinding. Er is geen ruimte voor momentjes van imperfectie terwijl dat bij uitstek de handvatten zijn om tot onszelf te komen.

De hectiek wegnemen is een illusie en 'm negeren is geen optie. De uitdaging is hoe je fluitend en glimlachend overeind blijft. Tai Chi Chuan leert je hoe je volgens de principes van yin en yang beweegt. Meebuigend en terugverend; elegant, krachtig en energiek. Zowel fysiek alsook mentaal.

Past Tai Chi Chuan in uw ambitie om uw medewerkers structureel te ondersteunen bij hun werkplezier, inzetbaarheid en productiviteit? Neem vrijblijvend contact op:

(Na 'versturen' ontvangt u een automatische bevestiging en reageer ik snel.)