Proefles

matthea-6019-8ba830180aa852340fb894b64bada10f

De proefles is een vrijblijvende kennismaking met Tai Chi Chuan, de docent en de manier waarop binnen de ITCCA onderwezen wordt. Een mooie kans om zich een eerste beeld te vormen van wat u in de Iessen kunt verwachten! Een proefles duurt een uur en een kwartier.

Qua kleding is een gemakkelijke broek, een T-shirt of trui en een paar witte sokken als schoeisel voldoende.

Bij interesse in een proefles geef je dan op via het inschrijfformulier.

De originele Yang stijl, zoals deze door de ITCCA in een Europees netwerk van scholen wordt onderwezen, richt zich op 3 elementen, de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf.
De taoïstische gezondheidsoefeningen en meditatie evenals Qigong nemen een belangrijke plaats in het leren beheersen van de vechtkunst.

Beginnerscursus

Een reguliere beginnerscursus bestaat uit 10 lessen verdeeld over 10 weken. Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met fundamentele oefeningen van Tai Chi zoals de taoïstische gezondheidsoefeningen, staande qigong, en meditatie. Een les duurt een uur en een kwartier. Daarnaast is het mogelijk twee keer per week de oefenlessen te volgen en of in een parallel les extra deel te nemen.
Kosten: € 145,00 incl. 9% BTW (voor studenten is er 15% korting). Deelname is ook inclusief € 5,00 aan lidmaatschap voor ITCCA Europe.
Op een inschrijving zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Please take notice of the general terms and conditions.

Intensive beginners course

For participants with a background and / or experience in dance, yoga, martial arts with an interest in a more dense and intensive introduction course in the original yang style Tai Chi Chuan.

Costs: € 125,00
Saturday 10.00-12.30 - (lunch) - 14.00 - 15.00
Sunday 10.00 - 12.30 - (lunch)- 14.00 - 15.00
For the intensive introduction we work with waiting lists.

Vervolglessen

In vervolg op de beginnerscursus continueren we de wekelijkse les waarin het stap voor stap aanleren van de Tai Chi-vorm centraal staat. De gehele tai-chi vorm zelf wordt in drie fasen onderricht en neemt in zijn geheel een kleine twee jaar in beslag om te meesteren. Elke fase is een afgerond geheel maar wordt wel in volgorde doorlopen. Na het voltooien van de vorm richt het eigenen van de vorm zich op zes verdiepende stappen en partneroefeningen, daarnaast onderwijzen we meestal in workshops de vormen met wapens (zwaard, sabel).

Kosten vervolglessen: € 58,00 per maand (incl. 9% BTW), en een jaarlijks lidmaatschap van ITCCA Europe € 31,00.
Inschrijven: https://www.itcca.nl/delft/inschrijven-vervolglessen

NB. De vakanties zijn in de prijs meegerekend en er is dan ook geen betaalstop in de kerstvakantie of in de zomervakantie. In de zomer organiseren we met behulp van assistenten de gelegenheid om gezamenlijk het geleerde te trainen.

Privé-lessen

Leerlingen die in een opleidingstraject zitten om docent te worden volgen privélessen ter voorbereiding op het examen. Dit varieert tussen de 4- 6 lessen in voorbereiding.
Het is ook mogelijk voor leerlingen met specifieke vragen privé-lessen te volgen en of een combinatie van een privéles ondersteund met Rolfing - structureel Integrations sessies.

Kosten voor een privéles zijn € 65,00 incl 9% Btw.