Aanmelden:

Tai Chi
Meld je aan en je komt op een wachtlijst. Zodra er een proefles gepland wordt, geven we het door. Of als je bij een net gestarte beginnerscursus een les kan meedoen als zijnde proefles laten we het ook weten. Locatie: Gymzaal Bornholm 2. Adres Skagerrak 186, 2133 DW Hoofddorp.
Aanmelden proefles Tai Chi

Qigong
Op dinsdagavond van 20:00 - 20:45 uur in Gymzaal Bornholm 2.
Adres Skagerrak 186, 2133 DW Hoofddorp.
Aanmelden proefles Qigong

Aanmelden beginnerscursus Tai Chi Op maandagavond 28 september om 19:30 - 20:45 uur start de beginnerscursus.

Lees meer over wat je kan verwachten in een (proef)les Tai Chi of Qigong.

Tai Chi Chuan Taijiquan

De Originele Yang-stijl

ITCCA Haarlemmermeer

School voor Tai Chi Chuan Haarlemmermeer is onderdeel van de International Tai Chi Chuan Association (ITCCA) van meester Chu King-hung en doceert de originele Yang-stijl.

De originele Yang-stijl richt zich op 3 elementen;
de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf.
Om de bewegingskunst Tai Chi goed kunnen beheersen moet je werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Vandaar dat de taoïstische gezondheidsoefeningen en meditatie evenals Qigong een belangrijke plaats innemen.

Op deze site vind je informatie over de lessen die wij aanbieden. Regelmatig organiseren we gratis proeflessen. Deze bieden een kennismaking met Tai Chi Chuan en geven een goed beeld van de manier waarop les wordt gegeven in de school.

Lees hier verder als je meer wilt weten over "Wat is Tai Chi Chuan en waarom zou je het willen leren". Of meld je aan voor een proefles Tai Chi en ervaar het zelf door mee te doen.

Wil je een Qigong les uitproberen? Meld je aan voor een proefles Qigong en ervaar het zelf door mee te doen.

itcca_haarlemmermeer37-df3802495dc3382f141a5cef22d1114f
logo_itcca_black-de3a1a814396bed066c3f80dd4b684fa

In alle ITCCA scholen wordt de volledige Yang-familiestijl (108) onderwezen volgens de leermethode die meester Chu King-hung samen met zijn leraar, meester Yang Shou-chung, ontwikkelde en tot op de dag van vandaag nog steeds verfijnt. Meester Chu bezoekt alle even jaren de school in Amsterdam. Met zijn cursussen biedt hij elke leerling uitgelezen kansen om boven haar/zijn eigen niveau uitgetild te worden.

ITCCA Nederland wordt geleid door Martin Klett, meester-leerling en vertegenwoordiger van grootmeester Chu King-hung en tevens hoofddocent van de ITCCA school in Amsterdam. Martin bereidt de Nederlandse leraren in privélessen voor op hun jaarlijkse leraarsexamen bij meester Chu. Zie hier het Nederlands netwerk en het Europees netwerk van ITCCA-scholen.