Qigong

Taoïstische Gezondheids Oefeningen voor een Vitaal Lichaam

Qigong zowel staand als bewegend, uitgevoerd in een dagelijkse routine, vervullen een belangrijke functie. Lichaam en geest soepel en in conditie houden is van vitaal belang voor een lang en gezond leven. De Toaïstische gezondheidsoefeningen (bewegende Qigong) en het staan als een bol (staande Qigong of Zhan Zhuang) zijn in onze onderwijsstructuur bovendien een belangrijke opmaat naar het beoefenen van de vorm de

Originele Yang Stijl Tai Chi Chuan

Werken aan je vitale energie, met oefeningen van gymnastiek voor je meridianen en bindweefsels tot alignment tot evenwicht, van ademhaling tot coördinatie, van meditatie tot zelf-massage. Deze krachtige combinatie van beweging, ademhaling en concentratie is - naast acupunctuur, kruiden en massage - een veel gebruikte behandelmethode binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde om op milde, toegankelijke wijze je fysieke en mentale vitaliteit verder te verbeteren.

Qigong zijn bewegingen die je langzaam, vloeiend, zacht en rond uitvoert. Door de focus op de beweging wordt de geest kalmer en brengen we de Chi in de meridianen in beweging. Qigong versterkt de pezen, spieren en botten, het verbetert de bloedcirculatie en de ademhaling. Qigong brengt onze Qi in balans, ontwikkelt en versterkt het.

Deze cursus van 10 lessen is bedoeld voor mensen die willen werken aan een gezond en vitaal lichaam. De lessen duren een uur en verlopen via een vast stramien. Aan het eind oefenen we altijd een stuk van de vorm deel 1. Als je mee wilt doen schrijf je dan in door het formulier in te vullen. Draag tijdens de les gemakkelijk en ruim zittende kleding. Geen sieraden of horloges a.u.b.

img_2671-95bdd58e1a2be4d6845c9a1aaeb4c9c7

Qigong Lessen

Deze cursus van 10 lessen wordt vanaf september aangeboden op maandag van 9.30 tot 10.30 uur.
De prijs voor de totale cursus van 10 lessen is €148,00.
De groep start bij minimaal 8 deelnemers.