Nieuwe proeflessen

Kennis maken met de school:

De eerstvolgende proeflessen zijn in september 2023 maar ook al nagenoeg vol. Door het hoge aantal voorinschrijvingen komen alle inschrijvingen nu automatisch op een wachtlijst terecht. Je ontvangt vervolgens een persoonlijke uitnodiging voor deelname zodra er plek is. Je kunt je alvast voorinschrijven, houd ik je op de hoogte:

Inschrijven Proefles

Inschrijven is vrijblijvend en zonder kosten

Tai Chi Chuan

De Originele Yang-stijl

ITCCA Maastricht

Sinds 2015 is de ITCCA aktief in Maastricht! Inmiddels verhuisd naar een nieuwe geheel eigen ruimte op de Frankenstraat 120, 6224 GS, Nabij de Groene Loper, dicht bij het centraal station (uitgang Meerssenerweg, 7 minuten lopen). Kom je met de auto, je kunt gratis parkeren in de buurt, of tegen een gereduceerd tarief voor de deur.

De originele Yang stijl, zoals deze door de ITCCA in een Europees netwerk van scholen wordt onderwezen, richt zich op 3 elementen, de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf, met als belangrijkste doel zo lang mogelijk ten volle kunnen leven.

Het resultaat van regelmatig Tai Chi Chuan oefenen is een gezond, sterk en soepel lichaam met een ontspannen geest en wakker bewustzijn, klaar voor elke strijd.

img_2652-9eda5ce42cd554b4081eb5ff205eed79

Proeflessen

Kennismaken met de school, de leraar of de onderwijsmethode van de ITCCA?,

Proeflessen
De eerstvolgende proeflessen zijn in september 2023. Schrijf je alvast in, houd ik je op de hoogte.

De proeflessen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.?

Inschrijven Proefles
logo_black-e5f5fcf38940a1531e8e952f941b3a74

Tai Chi Chuan bij de ITCCA bestaat uit het oefenen van de Tai Chi vorm zijnde de onverkorte originele Yang stijl, inclusief een uitgebalanceerde set van taoïstische gezondheidsoefeningen, staande meditatie, en Qigong. De gezondheidsoefeningen en Qigong zijn door ons zodanig aangepast dat ze het correct oefenen van de vorm ondersteunen.

De vorm zelf wordt in drie fasen onderricht en neemt in zijn geheel grofweg twee jaar in beslag om te meesteren. Elke fase is een afgerond geheel maar wordt wel in volgorde doorlopen. Na het voltooien van de vorm volgen nog een zestal verdiepingen, partneroefeningen (pushing hands, fighting form) en de vormen met wapens (zwaard, sabel).

Proeflessen

De beginnerscursus gaat begin oktober 2023 van start. Vooraf zijn er op persoonlijke uitnodiging een aantal proeflessen. Nieuwe (voor)inschrijvingen komen op de wachtlijst. Schrijf je alvast in en ik houd je op de hoogte.

Inschrijven proefles

Reguliere Cursussen

Op maandag-, dinsdag en woensdagavond, evenals de woensdagochtend worden er reguliere lessen gegeven in de originele Yang-stijl Tai Chi Chuan.

De oefenlessen zijn op zaterdag ochtend van 09:00 tot 10:00 uur en/of zondag van 10:00 tot 11:30 uur voor alle ITCCA leden.

Zie onderstaande links voor meer informatie over het reguliere lesaanbod:

Lesaanbod ITCCA Maastricht

30 september 2023

Chi Form en Partneroefeningen

Zaterdag 30 september komt Martin Klett naar Maastricht. We starten om 10:30 uur en gaan door tot 17:00 uur. Van 13:00 tot 14:30 is lunchpauze.
Inschrijven Workshop met Martin Klett