ITCCA Maastricht

Inschrijven Proefles, Beginnerscursus of Weekendcursus?

Alle inschrijvingen gelden als reserveringen en worden in volgorde van inschrijving toegewezen. Bij voldoende deelnemers voor een groep (minimaal 6, maximaal 14) gaat de cursus van start op de opgegeven datum. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan het toegestane maximum, wordt mogelijk een extra beginnerscursus ingeroosterd. De betreffende deelnemers krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Proeflessen zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen. Beginnerscursussen kosten €148 en is inclusief 1 jaar lidmaatschap van de ITCCA (daarna €34,50 jaarlijks), Gevorderderden betalen €47 per maand. Dit bedrag aub voldoen door overschrijving (zie de algemene voorwaarden) vóór de startdatum zodra die is bekend gemaakt of contant bij aanvang van de eerste les. Het lidmaatschap van de ITCCA geeft een jaar lang gratis toegang tot alle in Europa door de ITCCA gehouden oefenlessen.

Op alle lessen en workshops bij ITCCA Maastricht zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.

img_2639-ad006e0408aba2a5352187d08397a5b4

Proeflessen

Wil je je eerst inschrijven voor een gratis proefles, volg dan onderstaande link voor meer informatie en het inschrijfformulier:

Inschrijven proefles