Lesaanbod

ITCCA - School voor Tai Chi Chuan - Maastricht

De ITCCA - School Voor tai Chi Chuan - Maastricht biedt wekelijkse lessen waarin het stap voor stap aanleren van de Tai Chi vorm centraal staat. Wanneer de Tai Chi vorm geleerd is, volgt het verder onderzoeken van de bewegingen via de 6 innerlijke stappen, partneroefeningen (pushing hands) en de vormen met wapens (zwaard, sabel).

De lessen worden gegeven in kleine groepen van gelijk niveau. Er is veel aandacht voor de individuele leerling. Een les duurt 60 minuten.

Op het lesaanbod zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

geest_1-43aad71768d05fafa156c28de713b776
Lesaanbod

De school voor Tai Chi Chuan - Maastricht biedt de volgende lessen aan:

Beginnerscursus

De beginnerscursus is ter kennismaking en duurt 10 lessen. Aan bod komen de Taoïstische gezondheidsoefeningen, Qigong en het eerste deel van de Tai Chi Chuan vorm.
meer informatie beginnerscursus

Cursus voor Gevorderden

Leerlingen die de beginnerscursus hebben afgerond kunnen deelnemen aan de wekelijkse Tai Chi lessen waarin de gehele originele Yang-stijl Tai Chi Chuan vorm stapsgewijs geoefend wordt evenals de innerlijke verdiepingen.

Deze cursus sluit naadloos aan bij de beginnerscursus.
meer informatie cursus voor gevorderden

Oefenlessen

De oefenlessen worden wekelijks gehouden en staan open voor alle leden van de ITCCA. Regelmatig worden ook proeflessen gehouden voor mensen die graag eerst kennis willen maken!

Tai chi leer je door het te oefenen. Daarvoor is de oefenles. Dit is tevens een goede gelegenheid om een gemiste les in te halen.

We herhalen wat we al geleerd hebben.

vechtkunst_1-1c15b62d64d3acf97df3fd1709048b33
Weekendcursussen

ITCCA Nederland biedt de mogelijkheid om workshops rond specifieke thema's te volgen. Bijvoorbeeld en workshop over pushing hands, of een verdieping van (een deel van) de vorm. Of een weekeind workshop Zwaardvorm.

Deze workshops vinden plaats in Maastricht of in een van de andere steden: Amsterdam, Amsterdam Noord, Amstelveen, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tiel of Utrecht.

Weekendcursussen met Martin Klett

Master Classes met Master Chu

Om het jaar rond pinksteren komt Meester Chu King-Hung, hoofd van de ITCCA, een aantal dagen naar Amsterdam om les te geven. Direct les krijgen van de meester is een bijzondere en inspirerende ervaring!

Deze Master classes staan open voor alle (internationale) leden van de ITCCA. Master Classes met Master Chu