We mogen weer in de zaal les geven!
Er zijn nog steeds wel wat regels. Zorg er voor dat je gevaccineerd bent, genezen of een negatieve test hebt gedaan en je kan dit, als we daar naar vragen, met een geldige QR-code laten zien. Blijf bij klachten thuis.

Ben je geïnteresseerd om Tai Chi Chuan bij ons uit te proberen?
Hier kun je je inschrijven voor een proefles op donderdag 27 Januari.
Nog maar een paar plekjes beschikbaar!!
Hier kun je je inschrijven voor de beginnerscursus van tien lessen, die op donderdag 3 Februari start

Tai Chi Chuan bij ITCCA Utrecht

De originele Yang stijl, zoals deze door de ITCCA Utrecht in een Europees netwerk van scholen wordt onderwezen, richt zich op 3 elementen: de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf.

Je moet gezond van lichaam en geest zijn wil je de vechtkunst goed kunnen beheersen. Vandaar dat de taoïstische gezondheidsoefeningen en zelfmassage, staande en bewegende meditatie evenals qigong tijdens de lessen een belangrijke rol hebben.

De vorm zelf wordt in drie fasen onderricht en neemt in zijn geheel grofweg twee jaar in beslag om aan te leren. Elke fase is een afgerond geheel maar wordt wel in volgorde doorlopen. Na het voltooien van de vorm volgen een zestal verdiepingen, partneroefeningen (pushing hands) en de vormen met wapens (zwaard, sabel).

mc-hop-soi-2d381505fa299180313ff386bbfffa69

Cursussen met Mr Chu King-hung

Meester Chu komt -Corona en weder dienende- in 2022 naar Nederland voor workshops waar je aan deel kunt nemen als je het specifieke level hebt. Lees hier verder

Zaal huren?

Onze prachtige zaal is ook per dagdeel, dag of weekend te huur. Neem contact op voor voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen.
Mail naar utrecht@itcca.nl

Tai Chi pak op maat

Wil je een Tai Chi pak op maat, neem dan eens een kijkje op deze site. De TaiChiShop gebruikt enkel biologisch materiaal. En ze zelf zijn Tai Chi'ers bij de ITCCA - ze weten duidelijk waar ze het over hebben.
Tai Chi Shop