Cursus Tai Chi en Qi Gong

De beginnerscursus is gestart op Dinsdag 24 september 20:15 tot 21:30 uur. Je kunt je nog inschrijven en deelnemen.
Begin de herfst met goeie energie! Maar wacht niet te lang, t/m les 3 - dit is 8 oktober - geldt dat je nog kunt instromen bij de beginnerscursus.
De eerstvolgende mogelijkheid is pas in 2020.

Een cursus omvat 10 lessen van 75 minuten en de mogelijkheid van oefenlessen.
De 10 lessen kosten € 140,-- (inclusief € 6,- lidmaatschap Itcca); het cursusgeld wordt aangepast naar het aantal lessen waarop je instapt.

Inhoud van de lessen
Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met gerelateerde oefeningen van Tai Chi zoals de taoistische gezondheidsoefeningen, staande qigong en meditatie.

Gedurende alle lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat het verschil is tussen sterk zijn vanuit spierkracht en sterk zijn vanuit een ontspannen en open houding. Het is vooral zelf beleven en ervaren.

Oefenlessen
Vanaf het moment dat je begint nodigen we je uit om mee te doen met de oefenlessen, deze gelden voor iedereen. Oefenlessen zijn op woensdag van 18 tot 19 uur en op zondag van 10 tot 11:30 uur.

Start beginnerscursus

Start beginnerscursus dinsdag 24 september , om 20:15.

inschrijven