unadjustednonraw_thumb_11ab-1b0c1cb63e38857254420d5a350fb104

Er staat nog geen proefles gepland

Als je belangstelling hebt in een proefles, kun je het via het formulier aangeven, we houden je op de hoogte als er data bekend zijn.

inschrijven
Gratis proefles

Je moet het doen om te weten of het iets voor je is.

Wij bieden met regelmaat gratis proeflessen aan om kennis te maken met Tai Chi Chuan, met de originele Yang-stijl en met onze manier van les geven.
Even uitproberen en voelen wat Tai Chi met je doet en gewoon kijken of de sfeer bij je past.

Tijdens een proefles maak je kennis met Tai Chi, Qi Gong (taoïstische gezondheidsoefeningen), zelfmassage en staande meditatie. Dit, en meer, leer je bij onze school tijdens wekelijkse lessen.

Wij raden aan makkelijk zittende kleding mee te brengen, bijvoorbeeld een joggingbroek en shirt en sokken. In de zaal zijn ook flexibele Tai Chi schoentjes toegestaan (niet met rubberen zolen of gymschoenen ivm bamboevloer).

Proeflessen en Beginnerscursus

Op dit moment zijn er ivm C-19 geen proeflessen of beginnerscursussen gepland. We gaan dit weer doen als we fysiek weer in onze mooie zaal kunnen staan. Een online-proefles werkt voor ons (docenten) niet omdat we je mee willen geven hoe de Qi kan stromen bij Tai Chi en Qi Gong, en dit doen we via ademhalingen en testen. En dit kan alleen 'real live'.
Als je belangstelling hebt in een proefles, kun je het via het ' inschrijfformulier interesse proefles/beginnerscursus' aangeven, we houden je op de hoogte als er data bekend zijn.