ITCCA Maastricht

Inschrijven Proefles

Maak kennis met de originele Yang stijl Tai Chi Chuan, de school en de docent en neem deel aan de gratis proefles door het onderstaande formulier in te vullen. Kies daarbij een van de beschikbare data. Als er (nog) geen data bekend zijn of er staat geen geschikte datum tussen voor je, kies dan 'voorinschrijving'. We sturen je dan bericht zodra er nieuwe data bekend zijn. Geef in dat geval ook als opmerking je voorkeur van dag en tijdstip mee. Kunnen we proberen er rekening mee te houden.

Mocht je de proeflessen gemist hebben en toch nog een keer willen meedoen, dan kan dat nog wanneer de beginnerscursus van start gaat. Je eerste les is dan tevens je gratis proefles en je besluit dan of je wel of niet door wilt gaan.

Tijdens de proefles kun je beslissen of je mee wilt doen aan de beginnerscursus. Je bent overigens nergens toe verplicht. De lessen worden gegeven binnen in onze school aan de Frankenstraat 120.

Kleding advies: draag gemakkelijk, ruim zittende kleding, zoals een t shirt en jogging broek. Soepele sportschoenen met vlakke soepele zool mag ook, evenals blote voeten. Tijdens de les dragen we geen horloges, of sieraden.

Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Heb je die niet ontvangen of verder nog vragen? Zet ze in een antwoord op de bevestigingsmail, of direct via
email: maastricht@itcca.nl.

Op alle lessen en workshops bij ITCCA Maastricht zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.

img_2677-b4914421ed67f104ed20ee54fddfd771

Proeflessen

Dinsdagavond :
Een nieuwe beginnerscursus gaat van start op dinsdag 31 januari 2023. Er is helaas geen plek meer. Eerst volgende gelegenheid voor proeflessen is naar verwachting pas in september 2023 weer. Je kunt je alvast inschrijven, houd ik je op de hoogte.

Inschrijven Proefles